Direktlänk till inlägg 24 november 2016

Uppblåsbara spabad, så häftigt!

Av Joakim Lestander - 24 november 2016 19:56

Att vintern är här har väl ingen missat... Kommer inte ihåg senaste gången jag kände värme eller sol, känns som det är konstant mörker och blött överallt. Man blir ju bara så himla trött på den här skitvintern, och den har ju KNAPPT börjat!

Under senaste tiden har jag kollat och försökt hitta lösningar på hur man kan bota min vinter depression, allt från speciella lampor till vitaminer... Men det jag verkligen tror skulle hjälpa mig är ett uppblåsbart spa. Wait what? Tänker du nu säkert, ja men lyssna nu ska jag förklara.


Jag tror att jag helt enkelt blir stressad av all mörker under vintern. Jag tror att det kan ha någonting att göra med soltimmarna, det är ju knappt 6 timmar sol per dag nu och jag känner att jag missar så himla mycket. Jag jobbar så det kommer ju aldrig hända att jag får mer fria timmar, men jag tänker att ett uppblåsbart spa låter mig iaf slappna av när jag kommer hem efter jobbet. Tänker er en lång dag på jobbet, du har slitit som bara den så får man komma hem till ett skönt spabad som masserar dig. Addera ett glas vin till så blir det den ultimata avkopplingen.


Att få komma hem, slänga av sig kläderna och bara ligga och njuta i typ 1 timme hade givit mig så himla mycket. Känna hur all stress åker ut ur kroppen, man kanske får en glimt av hopp också. Sommaren är ju närmare nu än förra veckan, haha!


Eller vad tror ni? Jag tror personligen att om jag skaffar någonting att se fram emot när jag kommer hem kommer det lätta på min vinter depression. Det är en teori jag tror kan fungera mycket väl.. Men vi får väl se hur det fungerar. Hoppas på positiv effekt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Joakim Lestander - 11 november 2016 22:14

Tjena igen, tänkte göra ett sent fredagsinlägg här på bloggen. Sitter för tillfället hemma och bara slösurfar YouTube och kollar på roliga teknikprylar. Ja, typ en helt okej fredag ändå! Sitter och dricket något kryddigt vin jag köpte igår, heter typ...

Av Joakim Lestander - 6 november 2016 18:45

Tjena tjena, kanske lite random inlägg idag haha men jag är ganska stolt över mig själv faktiskt! För inte så längesen, någon gång i somras så hade jag en fest i min lägenhet. Det var riktigt roligt och jag hade säkert minst 10 personer i min etta,...

Av Joakim Lestander - 3 november 2016 17:44

Hej alla och välkommna till min blogg. Jag är en kille på 25 år som gillar att fiska, hänga med vänner och spela datorspel. På den här bloggen kommer jag dela med mig lite om sånt som händer i min vardag, det kan vara allt från resor, bilder till lit...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
November 2016
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards